Je bekijkt nu Student Maxxwell is geslaagd!

Student Maxxwell is geslaagd!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Onderstaande bedankbrief schreef Maxwell Oduar:

Beste Fen Eke,

Ik schrijf u om mijn oprechte dank uit te spreken voor uw steun bij het financieren van mijn studies. Uw vriendelijkheid en toewijding om studenten zoals ik te helpen, zijn erg inspirerend. Toen ik in 2012 in klas 4 zat, ontmoetten ik en mijn moeder u. Mijn moeder was op dat moment een klant aan het knippen en u raakte met haar in gesprek. Voor ik het wist, had u besloten om mijn studie te sponsoren. Wat er echt toe doet, is het feit dat u potentie in mijn familie en mij zag. Woorden schieten tekort om mijn dankbaarheid uit te drukken, en daarom beloof ik mijn onvoorwaardelijke steun als de kans zich in de toekomst voordoet om het vuur in de EBOO familie brandende te houden.

Mijn dank gaat ook uit naar Dr. Nicholas voor zijn onvermoeibare steun en rol in het nauwkeurig bewaken van mijn academische vooruitgang. Hij is de hoeksteen die de EBOO familie verbindt. Zijn toewijding aan zijn werk en zijn striktheid maar rechtvaardigheid zijn slechts enkele dingen die ik van hem heb geleerd.

Ik heb me volledig toegelegd op mijn studie, zonder de last van financiële zorgen. Deze kans betekende de wereld voor mij, en ik heb me ingezet om er het beste van te maken door hard te werken en te streven naar uitmuntendheid in mijn studies. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Ik wil u nogmaals bedanken voor uw ongelooflijke vrijgevigheid. Uw steun is niet alleen een financiële gift, maar ook een grote bron van motivatie en aanmoediging voor mij. Ik kijk ernaar uit om op een dag iets terug te kunnen doen en anderen op dezelfde manier te helpen zoals u mij hebt geholpen.

Met oprechte waardering,
Maxwell Oduor en familie